Kartoflanka na wodzie

Kartoflanka na wodzie
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Przygotowanie:

Ziemniaki pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać listek laurowy, sól i pieprz, zagotować. Cebulę pokroić w kostkę, marchew zetrzeć na tarce jarzynowej. Przesmażyć powoli na oleju, zrumienić. Dodać do gotujących się ziemniaków. Posypać posiekaną natką pietruszki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE