Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.24)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • 1 szklanka majonezu (najlepiej domowego)
  • 1 obrana gałązka selera naciowego
  • 1 mała cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka kaparów
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 1/2 łyżki musztardy z ziarnami gorczycy
  • sos Tabasco
  • pieprz
  • ewentualnie sok z cytryny

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wszystkie dodatki drobniutko posiekać, dodać przyprawy i wymieszać z majonezem. Odstawić, schłodzić, żeby się przegryzło.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE