Raita ze szpinakiem i koperkiem

Raita ze szpinakiem i koperkiem
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
W świecie przypraw Anjum (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Podgotuj szpinak w rondlu z kilkoma łyżkami wody. Zajmie to około 2 minut. Następne odsącz go z wody.

Wymieszaj z jogurtem, koperkiem, solą, pieprzem i kminem rzymskim. Podawaj schłodzony.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE