Koktajl z mango i mleka kokosowego

Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
Składniki:
- 2 duże dojrzałe mango lub mango z kompotu (250 g)
- 150 ml mleka kokosowego
- papryczka chilli
- 0,75 szklanki kruszonego lodu
- cukier lub miód do smaku
Przygotowanie:
Mleko kokosowe zmiksować w blenderze razem z mango. Dodać do smaku cukru lub miodu. Podawać z lodem i odrobiną papryczki chilli.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze