Grillowana minipizza z prosciutto i rukolą

Grillowana minipizza z prosciutto i rukolą
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Anne Burrell

Seria kulinarna:
Sekrety szefowej kuchni (odc. 18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pizza
Ilość osób:
6

Składniki:

  • oliwa chili:
  • 5-6 dużych ostrych czerwonych chili
  • 1½ szklanki oliwy extra vergine

Kalkulator wag i miar

Przepis

oliwa chili
Podgrzej oliwę w rondelku na małym ogniu, aż zawrze. Zdejmij z ognia, dodaj chili i odstaw przynajmniej na godzinę.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE