Brzoskwinie w cynamonie

Brzoskwinie w cynamonie
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Anna Olson

Seria kulinarna:
Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

W dużym rondlu rozgrzej mieszaninę masła i syropu klonowego, aż zacznie się pienić. Wmieszaj cynamon i kawałki brzoskwiń. Smaż chwilę, aż brzoskwinie lekko zmiękną i się zrumienią na maśle. Podawaj natychmiast. Są doskonałe jako dodatek do placków i lodów.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE