Sos do pierożków gyoza

Sos do pierożków gyoza
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Anna Olson

Seria kulinarna:
Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pierogi i pierożki
Kuchnia świata:
Kuchnia japońska

Składniki:

  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka octu z wina ryżowego
  • ¼ łyżeczki oleju sezamowego

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wymieszaj składniki w płytkiej miseczce i podaj do gotowych pierożków.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE