Papryczki padron

Papryczki padron
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Aaron Craze

Seria kulinarna:
Rude Boy w kuchni (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
5

Składniki:

  • 3 łyżki oliwy
  • 150 g papryczek padron
  • sól morska

Kalkulator wag i miar

Przepis

W dużej patelni bardzo mocno rozgrzać oliwę. Ostrożnie wrzucić papryczki, oliwa może pryskać. Smażyć mieszając, aż na powierzchni papryczek powstaną pęcherze i skórka się nieco zrumieni. Przełożyć na talerz. Posypać solą morską i podawać na gorąco.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE