Plaster koziego sera z konfiturą

Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Maryla al dente (odc. 6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 250 g koziego twarogu o zwartej konsystencji
- 100 g konfitury agrestowej lub wiśniowej
- czerwony pieprz
Przygotowanie:
Pokrój twaróg w 2 cm kostkę. Na każdej kosteczce połóż owoce z konfitury, polej syropem. Możesz oprószyć świeżo zmielonym czerwonym pieprzem.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Dania na karnawał i imprezę
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze