Masa figowo-orzechowa

Masa figowo-orzechowa
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 5 suszonych fig
  • 5 daktyli bez pestek
  • 1 filiżanka orzechów włoskich
  • pół filiżanki pistacji
  • pół filiżanki kakao
  • 1 łyżeczka cynamonu

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wszystkie składniki rozdrobnić w blenderze. Przełożyć na papier i uformować wałeczki o grubości 5 centymetrów. Schłodzić w lodówce. Pokroić na 2-centymetrowe plasterki i podawać razem z serami.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE