Masa figowo-orzechowa

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 5 suszonych fig
- 5 daktyli bez pestek
- 1 filiżanka orzechów włoskich
- pół filiżanki pistacji
- pół filiżanki kakao
- 1 łyżeczka cynamonu
Przygotowanie:
Wszystkie składniki rozdrobnić w blenderze. Przełożyć na papier i uformować wałeczki o grubości 5 centymetrów. Schłodzić w lodówce. Pokroić na 2-centymetrowe plasterki i podawać razem z serami.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze