Bezglutenowe muesli

Bezglutenowe muesli
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Przygotowanie:

Składniki:
1 filiżanka ekspandowanego amarantusa albo komosy
półtorej filiżanki ekspandowanego prosa
2 filiżanki organicznych płatków kukurydzianych
ćwierć filiżanki ziaren słonecznika
ćwierć filiżanki pestek dyni
1 łyżka mieszanki siemienia, słonecznika i migdałów
ćwierć filiżanki orzechów laskowych albo innych
1 łyżka owoców goji

Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z mlekiem ryżowym, migdałowym albo z komosy.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE