Ekspresowa zupa orientalna

Ekspresowa zupa orientalna
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Pokrój cukinię, seler naciowy i imbir, papryczki chilli i wcześniej namoczone w wodzie grzyby mun.
Trawę cytrynową rozgnieć i pokrój w kostkę.
Do rozgrzanego woka wlej olej, wbij jajka i wymieszaj. Następnie dodaj wszystkie pokrojone warzywa. Zalej bulionem i dolej sok z limonki. Zupę zagotuj. Smacznego!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE