Ekspresowa zupa orientalna

Ekspresowa zupa orientalna
Oceń przepis:
38 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Pokrój cukinię, seler naciowy i imbir, papryczki chilli i wcześniej namoczone w wodzie grzyby mun.
Trawę cytrynową rozgnieć i pokrój w kostkę.
Do rozgrzanego woka wlej olej, wbij jajka i wymieszaj. Następnie dodaj wszystkie pokrojone warzywa. Zalej bulionem i dolej sok z limonki. Zupę zagotuj. Smacznego!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE