Kapusta z daktylami i soczewicą

Kapusta z daktylami i soczewicą
Oceń przepis:
75 ocen Średnia ocena: 3.50

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w kostkę, na dnie dużego garnka rozgrzać olej i dodać cebulkę. Smażyć na minimalnym ogniu przez 6 - 8 minut.
W międzyczasie kapustę pokroić na mniejsze kawałki, daktyle posiekać. Dodać do cebulki wraz ze wszystkimi pozostałymi składnikami i gotować przez 1 - 2 godziny pod przykryciem na bardzo małym ogniu.
Na koniec doprawić do smaku solą, podawać jako dodatek do tradycyjnych świątecznych dań.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE