Tapenada z czarnych oliwek, pesto z suszonych pomidorów i pesto z serca karczocha

Tapenada z czarnych oliwek, pesto z suszonych pomidorów i pesto z serca karczocha
Oceń przepis:
47 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Tapenada – zmiksować ze sobą wszystkie składniki. Doprawić do smaku.
Pesto z suszonych pomidorów - zmiksować wszystkie składniki, oprócz fenkuła, który jest dodawany na końcu. Doprawić do smaku
Pesto z karczocha – zmiksować ze sobą wszystkie składniki, oprócz cytryny, która jest dodawany na końcu. Doprawić do smaku.
Ciabatty zgrillować na patelni. Podawać trzy pasty w małych miseczkach, obok położyć ciabatty (ewentualnie dodać surowe warzywa pokrojone w słupki).

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA