Tapenada z czarnych oliwek, pesto z suszonych pomidorów i pesto z serca karczocha

Tapenada z czarnych oliwek, pesto z suszonych pomidorów i pesto z serca karczocha
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Tapenada – zmiksować ze sobą wszystkie składniki. Doprawić do smaku.
Pesto z suszonych pomidorów - zmiksować wszystkie składniki, oprócz fenkuła, który jest dodawany na końcu. Doprawić do smaku
Pesto z karczocha – zmiksować ze sobą wszystkie składniki, oprócz cytryny, która jest dodawany na końcu. Doprawić do smaku.
Ciabatty zgrillować na patelni. Podawać trzy pasty w małych miseczkach, obok położyć ciabatty (ewentualnie dodać surowe warzywa pokrojone w słupki).

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE