Gary  Mehigan

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach


Przepis z programu Męski weekend (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Składniki

12 grzaneczek z chleba na zakwasie

12 plastrów pieczonej wołowiny

12 kawałków łodygi selera naciowego

¼ filiżanki pesto

sól i pieprz

oliwa z pierwszego tłoczenia do pokropienia



Przygotowanie

Każdą grzaneczkę posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Kawałek selera położyć na każdym plastrze mięsa i zwinąć. Postawić roladki na grzaneczkach. Doprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą.

powrót

Podobne przepisy

Dynia przekładana cykorią
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
Jajka na twardo w galarecie z estragonem
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Quesadilla z pastą z fasoli i  sosem z mango
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 4 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Burgery z łososia z koperkiem
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska
Omlet japoński
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia japońska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.