Gary  Mehigan

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach


Przepis z programu Męski weekend (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Składniki

12 grzaneczek z chleba na zakwasie

12 plastrów pieczonej wołowiny

12 kawałków łodygi selera naciowego

¼ filiżanki pesto

sól i pieprz

oliwa z pierwszego tłoczenia do pokropienia



Przygotowanie

Każdą grzaneczkę posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Kawałek selera położyć na każdym plastrze mięsa i zwinąć. Postawić roladki na grzaneczkach. Doprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą.

powrót

Podobne przepisy

Groszek z endywią
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Domowe chipsy
Agata Jędraszczak
Przepis z programu ImprezuJEMY (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.