Gary  Mehigan

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach


Przepis z programu Męski weekend (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0


Składniki

12 grzaneczek z chleba na zakwasie

12 plastrów pieczonej wołowiny

12 kawałków łodygi selera naciowego

¼ filiżanki pesto

sól i pieprz

oliwa z pierwszego tłoczenia do pokropienia



Przygotowanie

Każdą grzaneczkę posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Kawałek selera położyć na każdym plastrze mięsa i zwinąć. Postawić roladki na grzaneczkach. Doprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą.

powrót

Podobne przepisy

Fiński naleśnik
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Desery
Tapasy prowansalskie
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka faszerowane
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Plastry bakłażana
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.