Kurczę z kaszą gryczaną, warmińskim pesto i chrupiącą marchewką

Kurczę z kaszą gryczaną, warmińskim pesto i chrupiącą marchewką
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Kurczaka spraw świeżym tymiankiem, szałwią, skórką z cytryny i odważnie obsyp solą i pieprzem. Odstaw na kilka godzin, najlepiej na noc . Zamarynowanego kurczaka osusz ręcznikiem papierowym. Mięso ułóż w garnku, zalej olejem Kujawskim...

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE