łódeczki z batatów

łódeczki z batatów
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.50)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • bataty
  • pokrojone wzdłuż na ćwiartki
  • 1 łyżeczka chili w proszku
  • ½ szklanki oliwy
  • szczypta soli

Kalkulator wag i miar

Przepis

Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C. Wymieszaj składniki i ułóż ćwiartki ziemniaków na blasze skórą do góry. Piecz 30 min, aż będą złociste i miękkie.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE