Kremowe ziemniaki

Kremowe ziemniaki
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.00

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 500 g purée ziemniaczanego
  • szczypta soli
  • sporo zmielonego
  • białego pieprzu
  • 100 g bitej śmietany
  • kawałek masła

Kalkulator wag i miar

Przepis

Do purée ziemniaczanego rozgniecionego na gładką masę, dosyp szczyptę soli i sporo zmielonego, białego pieprzu. Dodaj 100 gramów bitej śmietany i delikatnie wymieszaj. Przed podaniem nałóż na wierzch kawałek masła, które się rozpuści.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE