Koreczki z salami i korniszona

Koreczki z salami i korniszona
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.14)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Składniki:

  • salami
  • cebulki koktajlowe
  • korniszon
  • grzybki marynowane
  • gruszki w occie
  • śliwki

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

To koreczek, który obok tego z żółtego sera i oliwki na wykałaczce, należy do klasyki gatunku. Aby urozmaicić jego formę zamiast wykałaczek proponujemy użyć długich bambusowych patyczków. Plasterki salami zwinąć w różne kształty, włączyć do dekoracji cebulki koktajlowe, własnej roboty marynowane grzybki, gruszki lub śliwki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE