Kaszanka z przegrzebkami

Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 3 kaszanki rewelacyjnej jakości
- żubrówka
- 2 kromki pumpernikla
- olej
- 2 łyżki masła
- cebulka dymka
- 5-6 przegrzebków
- 2 jabłka
- miód
Przygotowanie:
Kaszankę smażymy na rumiano, dodajemy namoczony w żubrówce pumpernikiel i miksujemy na bardzo, bardzo gładką masę.
Przegrzebki smażymy na złoto.
Jabłka pokrojone w kostkę smażymy na miodzie na rumiano i solimy. Podajemy razem.
Przegrzebki smażymy na złoto.
Jabłka pokrojone w kostkę smażymy na miodzie na rumiano i solimy. Podajemy razem.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE
Komentarze