Jajka posche z sałatką z buraczków

Jajka posche z sałatką z buraczków
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie 2 (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Sałatka:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jajko wbij do „sakiewki” zrobionej z foli i wrzuć do gotującej się wody. Gotuj, aż białko się zetnie. Przygotuj w ten sposób wszystkie jajka.
Upieczone buraczki podsmaż na patelni, dolej ocet i miód. Duś warzywa, aż ocet odparuje. Gdy buraczki wystygną, składniki sałatki wymieszaj razem i podawaj ją z jajkami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA