Grillowane warzywa

Grillowane warzywa
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania z grilla

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Czosnek rozgniatamy z solą i anchois. Warzywa wkładamy do miski, polewamy oliwą, dokładamy pastę czosnkową i dokładnie mieszamy. Układamy je na grillu. Upieczone mieszamy i posypujemy natką pietruszki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE