Grillowane jabłka z mirtem cytrynowym i syropem klonowym

Grillowane jabłka z mirtem cytrynowym i syropem klonowym
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 40)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery, Dania z grilla
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Jabłka zgrillować na natłuszczonym olejem grillu. Posypać mielonym mirtem i skropić syropem klonowym.
Podawać z twarożkiem albo jogurtem i listkami mirtu.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE