oglądaj również w nc+ GO


magazyn, Polska, 2011, 5 x 4

Nowy rok dla "ATELIER SMAKU" to czas podróży dalekich i bliskich. W ósmej serii autorzy programu - projektanci mody i wegetarianie Jola Słoma i Mirek Trymbulak wybiorą się na Sycylię, by osobiście sprawdzić, jak rosną i dojrzewają na słońcu warzywa i owoce.

W swojej podróży odwiedzają ekologiczne gospodarstwa, które produkują wyśmienitą oliwę, dżemy z mandarynek, cytryn i czerwonych pomarańczy, a także świeże pomidory, karczochy, fenkuły i wiele innych warzyw, które po kilku dniach od zerwania trafiają na nasze polskie stoły.

"ATELIER SMAKU na Sycylii" to kolejna, dobrze zaprojektowana uczta nie tylko dla wegetarian, ale także miłośników ekologicznych smaków ...

Gospodarze programu, Jola Słoma i Mirek Trymbulak, są wegetarianami, projektami mody i autorami trzech książek "Nakarmić duszę", "Ubrać duszę" i " Atelier Smaku". ''ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208.

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na Platformie CANAL+

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Olka fasolka 7 lat temu

Na początek jem mięso.Z ciekawosci zrobilam smalec weganski,bo smalec lubie,szczegolnie na razowym:)))Byl niedobry,wiec zrobilam druga i trzecia wersje,ale nadal nie da sie tego jesc.Mysle,ze to moze problem tego tluszczu roslinnego,bo w smaku jest fuuuuuj.Dodam,ze nie znalazlam akurat tego z przepisu,tylko cos o nazwie Frytex niby 100% roslinny, biały itd.Poradzcie jak go poprawic.Reszta smakuje nawet niezle, ten granulat sojowy,majeranek,smazona cebulka...

Krzakowa 7 lat temu

kuchnia sycylijska niewątpliwie jest trudna,a Ci Państwo po raz kolejny udowodnili,że nie nadają się do prowadzenia programów w Kuchni+.Mnie także się nie podobają

mancol68 8 lat temu

Należy mieć pewną wiedzę na temat programu by póżniej go skrytykować. Zatem argumentacja w stylu "nie musisz ich oglądać" jest bzdurą. Sam obejrzałem...z trudem kilka ich programów i uważam, że są porażką. Nie dlatego, że Ci Państwo nie gotują portaw z mięsa lub ryb...bo to jest akurat ok ale dlatego, że oni są cholernie sztuczni, nienaturalni, bez odrobiny dystansu i poczucia humoru. Tyle

toskaniau 8 lat temu

Nie ogladam ich pasjami, poprostu mam polska tv i ogladam tylko kuchnie tv, nie przelaczam na inne programy, nie oplaca mi sie przeskakiwanie na inny program na 5 minut, bo czesto po ich wypocinach nadchodzi ciekawy program, na ktory czekam.. A z reszta, siedzimy sobie tu w Nl i boki zrywamy z fryzurki tej Pani, to lepsze niz idiotyczne reklamy, ubaw po pachy.. Szczegolnie jak pan ten strzela zalotnie oczkami do kamery (hahha), a pani ta mwoi, ze czosnek trzeba dodac ale nie dodamy bo my nie lubimy, kminek tu nie pasuje, ale dodamy, bo y bardzo lubimy.. hahaha, to tak jak dodac sol do lodow, bo cukier nie zdrowy i ktos nie lubi..:) ale co tam... niech beda w kuchni, bo nudno sie zrobi..:)

MaxRedaktor 8 lat temu

Nie zabraniam Ci ich oglądać, ani wyrażać krytyki. Skoro jednak tak ich nie lubisz, to po co dalej oglądasz ich program, a potem narzekasz?
Też za nimi nie przepadam, więc nie zmuszam się, aby ich programy oglądać. Tu ludzie już od samego początku wieszają psy na ich programach, a powstają nowe odcinki, więc nie sądzę, aby opinia kogokolwiek z forum miała wpływ na decyzję odnośnie kontynuacji czy zaprzestania nadawania "Atelier smaku".

toskaniau 8 lat temu

ogladam programy po to, zeby z nich cos wyciagnac, przejac, zapisac cos ciekawego i ocenic.. dlaczego nie moge wyrazic krytyki? to tak jak z kiepskim filmem, lub kiepskim jedzeniem.. trzeba sie nauczyc przyjmowac krytyke.. piszemy tu o tym programie po to, zeby admin zrozumial, ze ten program zaniza wartosc calosci.. jest jeszcze kilka innych kruczkow w takim samym, slabym stylu ale to juz na innym forum..pozdrawiam tych, ktorzy kochaja dobrze zjesc, nawet jesli jestes vega..:)

MaxRedaktor 8 lat temu

Przecież nikt nie każe Ci ich oglądać :) Przełącz na inny kanał lub wyłącz TV i po kłopocie.

toskaniau 8 lat temu

to straszne... a jeszcze te przekrety w ich stylu i zachwycanie sie placuszkiem i ziemniaczanym.. fuj// teraz ogladam ich na szlaku i normalnie zoladek mnie boli jak ich widze.. totalna porazka.. powiesze ich zdjecie w kuchni to mi rodzina z glodu umrze.. sztuczne snoby..

anulka7 8 lat temu

nie kolejny raz się powtórzę to jest jedna wielka porażka,jedzenie fujj nawet nie mam ochoty spróbować a prowadzący jak lalki barbie stuszność aż bije w oczy

Paullina 8 lat temu

Aż się zarejestrowałam...właśnie obejrzałam kolejny program Joli i Mirka - Atelier smaku bez cukru. Ja nie wiem dlaczego oni nam to robią.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE