Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź


magazyn, Polska, 2010, 6 x 8

"Zimowe ATELIER SMAKU" to czwarta seria programu Joli Słomy & Mirka Trymbulaka - projektantów mody, miłośników kuchni wegetariańskiej. Jest to opowieść o rozgrzewających posiłkach pozwalających zachować zdrowie i energię podczas mroźnych dni.

Autorzy przygotowują ciepłe i aromatyczne zupy doskonałe po długich zimowych spacerach i po pracy. W pełnym ciepła i pięknych obrazów programie odnajdziemy m.in. przepisy na nietypową kartoflankę, zupę ogórkową z mlekiem kokosowym i rozmarynem oraz krupnik z kaszy gryczanej z cieciorką. Do każdej z zup powstanie małe co nie co do przegryzienia: bliny gryczane, paszteciki z soczewicą, orkiszowe paluchy z suszonymi pomidorami...

Jola Słoma i Mirek Trymbulak są wegetarianami, zajmują się projektowaniem mody. Są także autorami dwóch książek: "Nakarmić duszę" i "Ubrać duszę".

''ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208

   

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA