oglądaj również w


magazyn, Polska, 2010, 6 x 8

Wegetarianie Jola Słoma i Mirek Trymbulak zapraszają do swojej wiosennej kuchni. Piąta seria programu to historia o tym wszystkim co powinno pojawić się na stole by zregenerować siły po długiej zimie i przygotować się do sezonu letniego. Będzie zielono, odżywczo i chrupiąco. Na talerzu pojawią się nowalijki świeże zioła, sałaty i kiełki - wszystko to, z czego można przygotować zdrowy i szybki pełen energii posiłek.

Wiosna to czas, kiedy po długiej zimie wszystko budzi się na nowo do życia. Na lokalnych targowiskach i bazarach stragany uginają się pod ciężarem nowalijek. W nowej serii gospodarze programu stawiają na dwa kolory: biały i oczywiście zielony! Wszystkie potrawy, pełne witamin i sezonowych składników z pewnością przypadną do gustu nie tylko wegetarianom ale też wszystkim, którzy czekają na wiosenny powiew w kuchni.

Jola i Mirek zaproponują, jak zawsze, wyborne potrawy, które można przygotować w mgnieniu oka, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. W biało-zielonym menu znajda się takie rarytasy, jak lassi z rzeżuchy, sałatka w ziemniaczanym koszyku z kalarepą, gruszkami z octu, pestkami dyni i papryką, spaghetti z guacamole z zielona papryką i smażonymi kiełkami, chłodnik z pomidorami i rukolą, czy nowalijki z dipem z mleka kokosowego, orzeszków nerkowca, miodu...

Jola Słoma i Mirek Trymbulak, wegetarianie, projektanci mody, autorzy dwóch książek kulinarnych "Nakarmić duszę" i "Ubrać duszę". W Kuchni.tv gotują w kolejnych seriach programu "ATELIER SMAKU" potrawy wegetariańskie i wegańskie.

gospodarze programu: Jola Słoma i Mirek Trymbulak

''ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208





Wszystkie serie tego programu obejrzysz na nc+

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

wera1122 2 lata temu

to juz lepiej obejrzec jakies powtorki kulinarne na pulsie. Od tych programów na żywo gdzie co chwila są reklamy to tylko zdrowie mi się psuje i będę kiedyś potrzebować jakieś [link=defibrylatory]http://www.medyczny.pl/category/defibrylatory[/link] albo coś w tym stylu.

eskontos 2 lata temu

Nie podoba mi się ten program.

Cebulka70 3 lata temu

Witam wszystkich :)

kajetan291 3 lata temu

Faktycznie nie da się tego oglądać :/

rzviro 3 lata temu

Sposobu prowadzenia tu BRAK; prowadzący, forma "programu" etc. - do kasacji. Ale na tym kanaliku bym na to nie liczył. Włodarze mają w d...ie komenty i - ogólnie - użytkowników.....

Gazo 3 lata temu

Zależy co jest dla kogo ważne, dla mnie bardziej liczą się przepisy, dla innych ważny jest sposób prowadzenia, dla jeszcze innych istotne są elementy show

________________
[link=Mój Blog: Ferratum Bank - opinie i analiza pożyczek]http://antyhaczyk.blogspot.com/2015/12/ferratum-bank-opinie-o-pozyczkach.html[/link]
Opinie o Ferratum Banku i oferowanych przez nich pożyczkach

ollenka 8 lat temu

Totalne beztalencia telewizyjne. Może nawet coś tam upichcą sobie w uchence na własne potrzeby, ale promowanie tak MAKSYMALNE spiętych, sztywnych i odpychających osób w telewizji klunarnej to chba przesada. Straszliwa porażka. Jolu i Mirku: make love not kitchen.tv. Żenada na plecach wam siedzi i potrawy przyprawia!

[email protected] 9 lat temu

a mi się podobają :)

Hestia Q-34 9 lat temu

Ja tez myslalam,ze ten maraton nareszcie sie skonczy.

snoozy 9 lat temu

A najfajniejsze jest to,ze jak juz wszystkim sie wydaje,ze to ostatni ich program to zaraz wyskauje zając z kapelusza.I niestety znów będzie nowy program.Tym razem bedą gotować bez glutenu.Skończyły sie pory roku i myślałem,ze bedą miesiące a tu niespodzianka.Wzieli się za diety.Już sobie wyobrażam jak uraczą bezglutenowców smakołykami.Szkoda tylko,ze siła parcia na szkło jest odwrotnie proporcjonalna do prezentowanych dań

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE