Salsa francuska

Salsa francuska
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

  • 4 posiekane, dojrzałe pomidory
  • 1 pęczek posiekanego, świeżego estragonu
  • 4 cienko posiekane dymki
  • 2 łyżki oliwy
  • 60 ml octu z czerwonego wina
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wymieszać wszystkie składniki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE