Grzegorz  Łapanowski

Puree pikantne


Przepis z programu Ł'apetyt (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

odsłon: 12685

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

3 duże ziemniaki ugotowane

2 łyżeczki musztardy francuskiej

2 łyżki jogurtu bałkańskiego

1 pęczek koperku

2 łyżki oleju z pestek dyni

pieprz

sól

 

 

Przygotowanie:


Wszystkie składniki zmiksować na gładką masę.

powrót

Podobne przepisy

Kasza jaglana na śniadanie
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Inne
kuchnia świata: Kuchnia arabska
Parowane tofu z grzybami shiitake
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 38)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia chińska
Paneer
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Kora czekoladowa
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Ryż w stylu taco
Przepis z programu Na tropie nowych smaków: Japonia (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia japońska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.