Grzegorz  Łapanowski

Puree pikantne


Przepis z programu Ł'apetyt (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

odsłon: 11907

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

3 duże ziemniaki ugotowane

2 łyżeczki musztardy francuskiej

2 łyżki jogurtu bałkańskiego

1 pęczek koperku

2 łyżki oleju z pestek dyni

pieprz

sól

 

 

Przygotowanie:


Wszystkie składniki zmiksować na gładką masę.

powrót

Podobne przepisy

Aromatyczne bengalskie tofu z brokułami
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 42)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska, kuchnia bangladeska
Okra z nerkowcami
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 29)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Jogurt grecki - domowy
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Wielki, australijski burger
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia australijska
Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.