Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną

Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Kurczaka pokroić i wymieszać z rukwią, pietruszką oraz koperkiem. Dodać sok z cytryny, sól, pieprz i łyżkę majonezu. Wymieszać.
Dwie kromki pszennego chleba i jedną razowego ułożyć na przemian rzędem na desce do krojenia. Jedną pszenną i razową kromkę posmarować przygotowaną mieszanką z kurczakiem. Na wierzchu położyć ser. Kromki ułożyć jedną na drugiej (razowa w środku). Pokroić wzdłuż tworząc długie, wąskie, piętrowe kanapki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE