Aktualności

Wyniki wyszukiwania

Warszawa pełną gębą - nowy przewodnik po restauracjach

11 maja ukazała się w sprzedaży książka "Warszawa pełną gębą" - przewodnik po restauracjach 2012. kuchnia+ objęła patronat medialny nad książką.

Czytaj więcej

Warszawski Festiwal Kulinarny „Królewski Stół”

Uwaga wszyscy pasjonaci dobrego jedzenia, najlepszych produktów i kulinarnego designu! Zbliża się II edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego, która...

Czytaj więcej

Warszawskie Targi Turystyczne

Od 6 do 8 grudnia 2013 roku na Stadionie Narodowym w Warszawie trwać będzie druga edycja Warszawskich Targów Turystycznych PODRÓŻE - jednego z najważn...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska już w lutym!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej

Wielkie bębnienie przeciw GMO

Inicjatywa Obywatelska "GMO to NIE to" i fundacja Greenpeace 3 kwietnia, w godz. 12.00 - 20.00 zapraszają na wielkie bębnienie przeciwko GMO. Akcja ma...

Czytaj więcej

Wielkie wina Piemontu: Barolo & Friends

10 września br. w eleganckich wnętrzach warszawskiego hotelu MaMaison Bristol zagości to, co Piemont ma najlepszego do zaoferowania miłośnikom dobrej...

Czytaj więcej

Wine&Food Noble Night

Witek Iwański, Marcin Filipkiewicz, Łukasz Budzik to wybitni polscy szefowie kuchni i finaliści poprzednich edycji konkursu Wine&Food Noble Night! Kto...

Czytaj więcej

Wiosna w kuchni Pięciu Przemian

21 marca, nakładem wydawnictwa Illuminatio, ukazała się "Wiosna w kuchni Pięciu Przemian". kuchnia+ jest patronem medialnym książki.

Czytaj więcej

Worldwide Vegan Bake Sale - pieczemy i pomagamy!

Spróbuj wegańskich pyszności i przyłącz się do ogólnoświatowej akcji promującej wege styl życia! Akcja trwa od 15 do 30 kwietnia w całej Polsce i pona...

Czytaj więcej

Wrześniowo-październikowe wydanie magazynu FOOD & FRIENDS

W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Tematem przewodnim tego wydania są jesienne dary natury, z których można przyrządzić p...

Czytaj więcej

Wyjątkowa seria lodów jogurtowych w wiosennym menu marki Grycan

Tradycyjne lody śmietankowe, truskawkowe i czekoladowe. Orzeźwiające sorbety z cytryn i porzeczek. Lody różane, truflowe lub kokosowe ? każda z dotych...

Czytaj więcej

Wykwintna kuchnia polska - nowa książka kulinarna

„Wykwintna kuchnia polska” to wyjątkowy album kulinarny zawierający przepisy najlepszych artystów kuchni polskiej od Wojciecha Modesta Ama...

Czytaj więcej

Wyzwanie: gotowanie - III Targi Książki Kulinarnej

III edycja Targów Książki Kulinarnej rozpoczynających się 24 lipca będzie skupiona wokół idei doświadczenia. A już dziś startuje akcja ?Wyzwanie: goto...

Czytaj więcej

X Food Business Forum – Forum Rynku Gastronomicznego

27 września 2012 w hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja Forum Rynku Gastronomicznego. Jest to jedno z bardziej presti...

Czytaj więcej

XIII edycja Dorszowych Żniw

2 lipca 2016 w średniowiecznym Zamku w Gniewie, odbyła się XIII edycja Dorszowych Żniw, czyli Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich. W tym roku...

Czytaj więcej

Z działki, z lasu i takie tam

Nakładem Wydawnictwa Dwie siostry ukazała się książka "Z działki, z lasu i takie tam", autorstwa Agaty Królak. To niebanalny zbiór przepisów na domow...

Czytaj więcej

Zakaz stosowania pestycydów szkodliwych dla pszczół przegłosowany

Większość krajów członkowskich Unii Europejskiej poparło dziś propozycję Komisji Europejskiej dotyczącej zakazania stosowania w rolnictwie trzech pest...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE