Aktualności

Wyniki wyszukiwania

"Magazyn Wino" w nowej szacie graficznej

Nowy projekt pisma powstał w pracowni Tomka Frycza i Marcina Wichy. Obaj graficy pracują z redakcją nad kształtem "Magazynu Wino" od pół roku. E...

Czytaj więcej

"Ugotuj swój biznes" już w księgarniach!

Moda na gotowanie trwa i ciągle się rozwija. Blogi, książki kucharskie, warsztaty, targi, zdrowa żywność, wszystko co związane z kulinariami budzi nie...

Czytaj więcej

"Życie ma smak" Małgorzaty Kalicińskiej już w księgarniach!

"Życie ma smak" to opowiadania o biebrzańskim rozlewisku, o podróżach na koniec świata, nieoczekiwanych powrotach i jedzeniu. Okraszone wspaniałymi pr...

Czytaj więcej

„Kuchnia duchów” – nowa powieść na rynku wydawniczym

Po nagłej śmierci rodziców nieśmiała i skryta Ginny, młoda kobieta dotknięta zespołem Aspergera, szuka ukojenia w kuchni, z dala od dominującej si...

Czytaj więcej

#LekkoInneSwieta w Kuchni+

Każdy z nas inaczej się odżywia - zarówno ze względów etycznych, jak i zdrowotnych. Jedni rezygnują z mięsa, inni z nabiału czy cukru, a niektórzy chc...

Czytaj więcej

10. Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi

Zadanie dla łódzkich kucharzy nie jest proste, bowiem tegoroczne dania konkursowe zainspirowane mają być filmem polskim, bądź zagranicznym - tu pozost...

Czytaj więcej

17. Dni Belgijskie w Warszawie

Tramwajem do kultury Tegoroczną edycję Dni Belgijskich otworzy niezwykła podróż belgijskim tramwajem po Warszawie. Jest on pewnego rodzaju symbol...

Czytaj więcej

18. Dni Belgijskie w Warszawie

Z perspektywy Polski Belgia wydaje się małym krajem. Jej powierzchnia odpowiada przybliżeniu wielkości województwa mazowieckiego. Jednak różnoro...

Czytaj więcej

2 Sides of the Plate

2 Sides of the Plate, bo tak nazywa się projekt, jest połączeniem jedzenia i muzyki w najlepszym wydaniu. Pomysłodawcy tego jedynego w swoim rodzaju w...

Czytaj więcej

2. edycja akcji KUKBUK Poleca

Ubiegłoroczna, pierwsza edycja spotkała się z ogromnym zainteresowaniem ze strony lokalnych producentów oraz rzemieślników. Do redakcji dotarło ponad...

Czytaj więcej

2. numer dwumiesięcznika Polska gotuje

Redakcja magazynu poleca dania lekkie i zielone. A w gotowaniu pomaga armia 30 kucharzy z portalu polska-gotuje.pl. Na obiad serwowane są różne ro...

Czytaj więcej

20. edycja Dni Belgijskich

W dniach 19-26 listopada w Warszawie odbywa się 20. edycja Dni Belgijskich. To przedsięwzięcie organizowane przez Belgijską Izbę Gospodarczą ma na cel...

Czytaj więcej

250 osób smakowało design z kuchnią+, DOMO+ i Internity

Na skwerze pomiędzy Instytutem Mechaniki Precyzyjnej a Defabryką, przy ul. Duchnickej 3 na warszawskim Żoliborzu odbyło się już drugie spotkanie z cyk...

Czytaj więcej

3-gwiazdkowy szef kuchni gotował na Gali Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej

Podobnie jak w ubiegłych latach Gala CCIFP zgromadziła ponad 500 osób ze świata polsko-francuskiego biznesu, polityki, kultury oraz mediów. Tegoro...

Czytaj więcej

3-gwiazdkowy szef kuchni na Gali Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej

3 lutego odbędzie się doroczna Gala CCIFP, która każdego roku gromadzi blisko 500 osób ze świata polsko-francuskiego biznesu, polityki, kultury oraz m...

Czytaj więcej

3. edycja Chefs Only!

3 edycja – 3 epizody Podobno najtrwalsze relacje tworzą się wtedy, gdy ludzie znajdą się w sytuacjach wywołujących ekstremalne emocje&helli...

Czytaj więcej

3rd Food & Drink Festival w Lublinie

To seminarium kulinarne będzie jedyną i niepowtarzalną okazją do spotkania się z samym mistrzem i współtwórcą tej cenionej techniki kulinarnej, którą...

Czytaj więcej

5. edycja Food&Drink Festival

Tegoroczny Food&Drink Festival to konsekwencja oczekiwań branży gastronomicznej. Wzorem lat ubiegłych, gościem specjalnym będzie światowa osobowość ku...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE