20. edycja Dni Belgijskich

21 listopada 2018

W dniach 19-26 listopada w Warszawie odbywa się 20. edycja Dni Belgijskich. To przedsięwzięcie organizowane przez Belgijską Izbę Gospodarczą ma na celu umocnienie dobrych stosunków pomiędzy Polską a Belgią. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.

W dniach 19-26 listopada w Warszawie odbywa się 20. edycja Dni Belgijskich. To przedsięwzięcie organizowane przez Belgijską Izbę Gospodarczą ma na celu umocnienie dobrych stosunków pomiędzy Polską a Belgią. Kuchnia+ jest patronem medialnym wydarzenia.

Cykl spotkań otworzyło wydarzenie kulinarno-networkingowe Smaki Belgii. To unikalna okazja spróbowania belgijskich specjałów, takich jak małże, frytki, belgijska czekolada czy światowej sławy piwo warzone w Belgii. Jedną z atrakcji wieczoru były warsztaty kulinarne prowadzone przez wybitnego szefa kuchni – Mikołaja Reya, którego pokochali widzowie programu MasterChef. Co więcej, spotkanie miało miejsce w wyjątkowej przestrzeni Smolna 8 Studio z fantastycznym widokiem na panoramę Warszawy. W spotkaniu uczestniczył Ambasador Królestwa Belgii, Jego Ekscelencja Luc Jacobs.

 

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Slow Weekend w Warszawie. Kupuj Lepsze Prezenty! 

Najwolniejsze i największe targi prezentów odbędą się już po raz dwunasty 7 i 8 grudnia br. w postindustrialnych halach Mińska 65 na warszawskiej Prad...

Czytaj więcej

Jesienna edycja festiwalu Veganmania w Warszawie

24 listopada w Domu Towarowym Braci Jabłkowskich przy ul. Brackiej 25 w Warszawie po raz kolejny odbędzie się największa wegańska impreza w Polsce – V...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE