Brygida Kosel

Rożki z serem i szynką


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska

odsłon: 8910

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

10 dag szynki

10 dag żółtego sera

ciasto francuskie

1 jajko

kminek

 

 

Przygotowanie:


Ser żółty i szynkę pociąć w paseczki. Dokładnie wymieszać. Nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować z wierzchu roztrzepanym jajkiem i posypać kminkiem. Piec 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.