Maryla Musidłowska

Mus z kiwi


Przepis z programu Maryla al dente (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

Mus z kiwi
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

8 owoców kiwi

3 cm kawałek świeżego imbiru

200 ml śmietanki owsianej sojowej lub kokosowej

4 łyżki miodu

szklanka pokruszonych kostek lodu

 

Przygotowanie:

Obierz kiwi i podziel na cząstki. Obierz i zetrzyj imbir. W blenderze zmiksuj owoce z imbirem i lodem. Dodaj miód i śmietankę, miksuj jeszcze przez chwilę. Podawaj w pucharkach.

powrót

Podobne przepisy

Deser lodowy bombe glacee
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 11)
trudność: trudne
rodzaj dania: Desery, Lody
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Sorbet wiśniowy Martini
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Maryla al dente (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Tort lodowy
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Bezy
Gratin z plantanów
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Crepe suzettes
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.9)
trudność: trudne
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Deser lodowy
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Karmel (odc.12)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska

skomentuj przepis

mikohajka

postów: 2

24.03.2016 14:18

CYTUJ

proste, smaczne. czego chcieć więcej?

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.