Podsmażany szpinak z gałką muszkatołową

Podsmażany szpinak z gałką muszkatołową
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.71)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 2 łyżki masła
  • 1 posiekana cebula
  • 450 g młodego szpinaku
  • 1 łyżka zmielonej gałki muszkatołowej
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Przepis

Na dużej patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Podsmażyć aż zmięknie, dodać szpinak. Zamieszać, smażyć aż zmięknie, dodać gałkę muszkatołową, doprawić solą pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE