Pita z gołębiem, boczkiem i kaszanką

Pita z gołębiem, boczkiem i kaszanką
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Przepis

Rozgrzej patelnię grillową. Usmaż piersi - przez 12-15 minut. Na oliwie z oliwek usmaż boczek aż zrobi się chrupiący. Pokrój piersi w plasterki. Połóż na talerzu liście sałaty, kawałki piersi, kaszanki i boczku. Polej wszystko oliwą i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z pitą.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE