Lemoniada z wody po gotowanej kaszy jęczmiennej

Lemoniada z wody po gotowanej kaszy jęczmiennej
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Jagna Niedzielska

Seria kulinarna:
Bez reszty. Kuchnia Zero Waste (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje, Dania z resztek

Składniki:

  • 100 g kaszy jęczmiennej
  • 1 l wody
  • skórka z dwóch cytryny przelane wrzątkiem
  • Sok z dwóch cytryny
  • 2 łyżki miodu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kaszę zalej wodą i gotuj wg przepisu na opakowaniu.

Po wyjęciu kaszy z wody ostudź płyn i połącz z sokiem z cytryny, cytryną oraz miodem.

 

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA