Koktajl melonowy

Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
- 200 g miąższu melona (zważonego po obraniu i czyszczeniu pestek)
- 1 dojrzałe mango
- 6-7 średnich mrożonych truskawek (w sezonie dajemy świeże) + jedna do dekoracji
- 1,5 szklanki soku jabłkowego
Przygotowanie:
Miąższ z melona włożyć do pojemnika blendera kielichowego.
Dodać obrane mango, truskawki (mrożone dajemy bez rozmrażania) oraz sok jabłkowy.
Wszystko zmiksować, przelać do szklanek, wierzch udekorować startą mrożoną truskawką lub świeżą, drobno posiekaną. Gotowe!
Dodać obrane mango, truskawki (mrożone dajemy bez rozmrażania) oraz sok jabłkowy.
Wszystko zmiksować, przelać do szklanek, wierzch udekorować startą mrożoną truskawką lub świeżą, drobno posiekaną. Gotowe!
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze