Indyk na miękko z fasolką szparagową i winegretem

Indyk na miękko z fasolką szparagową i winegretem
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Podudzia z indyka przetnij wzdłuż i wyfiletuj. Wyjmij dużą kość, pozostałe usuniesz przed podaniem. Porcje mięsa dokładnie przypraw z każdej strony i odstaw na kilka godzin, aby smaki przeszły do środka.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE