Croque monsieur

Croque monsieur
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.40

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2
Czas przygotowania:
15 minut

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Chleb posmarować masłem, ułożyć nieposmarowana stroną do góry. Posmarować musztardą, obłożyć szynką, serem i plasterkami gruszki. Doprawić do smaku, przykryć drugą kromką , posmarowaną masłem stroną o góry. Smażyć na rozgrzanej patelni na średnim ogniu, aż chleb się zrumieni, a ser roztopi (około 5 minut).

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE