Szaszłyki z tofu i warzyw

Szaszłyki z tofu i warzyw
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 21)
Trudność:
łatwe

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Patyczki do szaszłyków namoczyć w wodzie. Nabijać na przemian tofu, paprykę i cukinię. W miseczce wymieszać tamari, olej sezamowy i imbir. W ¾ przygotowanego sosu zamarynować szaszłyki. Piec na grillu albo smażyć przez minutę z każdej strony. Przełożyć na talerz, polać resztą sosu i przybrać natką kolendry.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA