Chili sin carne

Chili sin carne zobacz Chili sin carne 2018-08-13 12:58:25
Chili sin carne
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Marta Dymek

Seria kulinarna:
Zielona rewolucja Marty Dymek (odc. 3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegańskie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w kostkę. Na dnie dużego garnka rozgrzać olej i wrzucić tam cebulę. Podsmażyć na małym ogniu.
Pokroić papryki w grubą kostkę, a seler dokładnie posiekać. Dodać do cebuli razem z przyprawami i podsmażać przez 10 minut.
Dodać fasolę oraz prażone orzechy, zamieszać i dodać pozostałe składniki. Gotować pod przykryciem 30 minut, podawać z ryżem i guacamole.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE