Smażona brukselka z kasztanami, rozmarynem i miodem

Przepis z programu Australijskie Boże Narodzenie (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Smażona brukselka z kasztanami, rozmarynem i miodem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

½ kg brukselki

umytej i ugotowanej

200 g kasztanów

obranych i blanszowanych

100 g masła

łyżeczka miodu ekologicznego

10 gałązek rozmarynu

sól i świeżo zmielony pieprz

 

 

Przygotowanie:


W garnku rozpuść masło, wrzuć brukselkę, kasztany, miód i rozmaryn. Smaż, aż będą złociste. Dopraw solą oraz pieprzem i podawaj.

powrót

Podobne przepisy

Suflety warzywne
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Warzywa w sosie sezamowym
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU na parze (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Sałatka z cytrusową nutą
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU na Sycylii (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tofu z trawą cytrynową i chili
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Prawdziwki grillowane
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

#fIvWjTpMCXraxh

09.01.2012 11:36


CYTUJ

ow8nbn <a href="http://dnmpstxobjxs.com/">dnmpstxobjxs</a>

#ilBrTeDxg

09.01.2012 00:38


CYTUJ

I'm so glad I found my solution onlnie.

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.