Smażona brukselka z kasztanami, rozmarynem i miodem

Przepis z programu Australijskie Boże Narodzenie (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Smażona brukselka z kasztanami, rozmarynem i miodem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

½ kg brukselki

umytej i ugotowanej

200 g kasztanów

obranych i blanszowanych

100 g masła

łyżeczka miodu ekologicznego

10 gałązek rozmarynu

sól i świeżo zmielony pieprz

 

 

Przygotowanie:


W garnku rozpuść masło, wrzuć brukselkę, kasztany, miód i rozmaryn. Smaż, aż będą złociste. Dopraw solą oraz pieprzem i podawaj.

powrót

skomentuj przepis

#fIvWjTpMCXraxh

09.01.2012 11:36


CYTUJ

ow8nbn <a href="http://dnmpstxobjxs.com/">dnmpstxobjxs</a>

#ilBrTeDxg

09.01.2012 00:38


CYTUJ

I'm so glad I found my solution onlnie.

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.