Pieczone plastry pomidorów

Przepis z programu Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z grilla

Pieczone plastry pomidorów
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

2 duże pomidory, pokrojone na kawałki o grubości 1 cm

½ łyżeczki oliwy z oliwek

sól gruboziarnista i świeżo zmielony pieprz

Przygotowanie:

Rozgrzej grill. Umieść kawałki pomidora na blaszce do pieczenia. Skrop je oliwą, przypraw solą i pieprzem. Piecz przez około 2-3 minuty, aż zmiękną.

powrót

Podobne przepisy

Grillowana kukurydza
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania z grilla
Grillowane szaszłyki z domowym chutneyem
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 5 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla
Feta grillowana
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia grecka

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.