Bezglutenowe muesli

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

Bezglutenowe muesli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki:

1 filiżanka ekspandowanego amarantusa albo komosy

półtorej filiżanki ekspandowanego prosa

2 filiżanki organicznych płatków kukurydzianych

ćwierć filiżanki ziaren słonecznika

ćwierć filiżanki pestek dyni

1 łyżka mieszanki siemienia, słonecznika i migdałów

ćwierć filiżanki orzechów laskowych albo innych

1 łyżka owoców goji



Przygotowanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z mlekiem ryżowym, migdałowym albo z komosy.

powrót

Podobne przepisy

Japońskie kulki jaglane z komosą
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 37)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia japońska
Puree pietruszkowe
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Ryż w stylu taco
Przepis z programu Na tropie nowych smaków: Japonia (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia japońska
Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Ziemniaki domino
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.