Bezglutenowe muesli

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

Bezglutenowe muesli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki:

1 filiżanka ekspandowanego amarantusa albo komosy

półtorej filiżanki ekspandowanego prosa

2 filiżanki organicznych płatków kukurydzianych

ćwierć filiżanki ziaren słonecznika

ćwierć filiżanki pestek dyni

1 łyżka mieszanki siemienia, słonecznika i migdałów

ćwierć filiżanki orzechów laskowych albo innych

1 łyżka owoców goji



Przygotowanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z mlekiem ryżowym, migdałowym albo z komosy.

powrót

Podobne przepisy

Quesadilla
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Polenta
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Masa figowo-orzechowa
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Risotto cytrynowo-tymiankowe z kurczakiem i szparagami
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Pijany arbuz
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Napoje, Inne
Tażin z ciecierzycą, harissą i komosą ryżową
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia arabska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.