Roger Mooking

Bagietki z gorgonzolą


Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Bagietki z gorgonzolą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0






Bagietki z gorgonzolą:

½ bagietki, pokrojonej w kromki

1 obrany ząbek czosnku

1 szklanka gorgonzoli



Bagietki z gorgonzolą:

Podgrzej piekarnik do temperatury 200°C. Blachę wyłóż pergaminem. Natrzyj czosnkiem kromki bagietki (z jednej strony). Nałóż kawałki gorgonzoli. Ułóż kromki bagietki na blasze. Wstaw do piekarnika. Zaczekaj, aż ser roztopi się (ok. 2 – 5 minut).





Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

powrót

Podobne przepisy

Burgery z łososia z salsą z mango
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
Papryka faszerowana
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pikantne buraczki
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.