Dip fasolowo-pistacjowy

Dip fasolowo-pistacjowy
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 puszka białej fasoli
  • pół filiżanki surowych, niesolonych pistacji
  • pół filiżanki liści mięty
  • 2 łyżeczki skórki z cytryny
  • ⅓ filiżanki mleka sojowego
  • 1 łyżeczka soli

Kalkulator wag i miar

Przepis

Fasolę odcedzić i zmiksować na gładką masę z pozostałymi składnikami. Podawać z krakersami, surowymi warzywami albo na wrapach.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE