Emeril Lagasse

Zielona fasolka szparagowa

Emeril Lagasse
Przepis z programu Esencja smaku Emerila (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Zielona fasolka szparagowa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:


350g zielonej fasolki szparagowej
2 łyżki niesolonego masła
sól i świeżo zmielony pieprz

Przygotowanie:


W rondelku doprowadzić do wrzenia posoloną wodę. Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości przez około 1 minutę. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieść fasolkę do miski z zimną wodą. Odcedzić. Na dużej patelni rozpuścić masło w średn

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.