Delia  Smith

Suflet marmoladowy


Przepis z programu Szkoła gotowania Delii Smith (odc.26)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Suflet marmoladowy
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

15 dag bezcukrowej marmolady

5 białek z jajek

szczypta soli

 

 

Przygotowanie:


Białka ubijamy z solą na sztywną pianę, delikatnie mieszamy z marmoladą. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni C, masę przekładamy do naczynia, lub małych miseczek i pieczemy 12 minut.

powrót

Podobne przepisy

Fiński naleśnik
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Desery
Eton Mess
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Bezy
Banany z toffi z pistacjami
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Mus fiołkowy w tulipanie czekoladowym
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Tort lodowy
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Bezy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.