Spring rolls z indykiem w sosie barbecue

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Spring rolls z indykiem w sosie barbecue
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

150 g indyka

Przygotowanie:


Pokroić wszystkie składniki farszu na cienkie paski następnie rozgrzać patelnię i usmażyć pokrojoną pierś z indyka, po około 5 min. dodać warzywa, po 3-4 min. zdjąć z ognia. Placki z mąki ryżowej posmarować rozmąconym jajkiem, nałożyć farsz i zwinąć w rulon. Smażyć w głębokim tłuszczu (temp około 150 stopni C) aż sajgonki się zrumienią.

powrót

Podobne przepisy

Kapłon smażony na słodko
Przepis z programu Jadało się. Kuchnia Jana i Marysieńki
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Roladki z kurczaka w szynce parmeńskiej
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.1)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Sok z wiśni
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.