Spring rolls z indykiem w sosie barbecue

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Spring rolls z indykiem w sosie barbecue
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

150 g indyka

Przygotowanie:


Pokroić wszystkie składniki farszu na cienkie paski następnie rozgrzać patelnię i usmażyć pokrojoną pierś z indyka, po około 5 min. dodać warzywa, po 3-4 min. zdjąć z ognia. Placki z mąki ryżowej posmarować rozmąconym jajkiem, nałożyć farsz i zwinąć w rulon. Smażyć w głębokim tłuszczu (temp około 150 stopni C) aż sajgonki się zrumienią.

powrót

Podobne przepisy

Rumuńskie pikantne smażone kiełbaski bez osłonek
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia rumuńska
Jajka w pomidorach
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia argentyńska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.